مهرداد سه شنبه 16 دی 1393 01:03 ق.ظ نظرات ()
سمنان - ایرنا - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از تولید 201 هزار و 295 تن شیر و گوشت قرمز در استان خبر داد.
'مصطفی شاه حسینی' روز دوشنبه گفت: حدود 60 درصد گوشت قرمز تولیدی استان سمنان از دام سبک شامل گوسفند، بز، بره و بزغاله، 35 درصد از دام سنگین و پنج درصد نیز گوشت شتر است .

وی خاطرنشان کرد: بیش از 80 درصد شیر تولیدی استان سمنان از دام های سنگین و بقیه از دام سبک تولید می شود و شیر شتر فقط به مصرف بچه شتر می رسد.

وی افزود: در استان سمنان حدود یک میلیون و 600 هزار راس دام سبک، 85 هزار راس گاو و بیش از 13 هزار نفر شتر وجود دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان یاد آور شد: حدود 80 درصد از شیر و 70 درصد گوشت قرمز تولیدی، مازاد بر نیاز این استان است که از استان سمنان به استانهای دیگر منتقل می شود.